Vekon BV logo. partner in productie
Judith Vermeulen

Judith Vermeulen

Judith Vermeulen staat aan de basis van de oprichting van Vekon. Samen met haar vader Nico Vermeulen, startte zij de organisatie in 1993. Het bedrijf richt zich sindsdien op het klant specifiek samenstellen en leveren van (elektro)technische assemblages, verzorgt alle taken en neemt verantwoordelijkheid voor de inkoop, productie en het voorraadbeheer bij de (elektro)technische modules van haar klanten.

Vanaf de start van Vekon is Judith verantwoordelijk voor aansturing van het operationele proces aangaande inkoop en productie van kabels met connectoren voor klanten uit het segment apparaten- en machinebouw. Het duurde niet lang voordat klanten Vekon ook wisten te vinden voor de besturingstechniek. De activiteiten van het bedrijf zijn inmiddels uitgebreid naar het samenstellen van elektrotechnische besturingskasten en –systemen en gerelateerde (elektro)technische modules en het bedrijf groeide naar ca. 25 medewerkers.

Met de groei van de organisatie kreeg Judith steeds meer verantwoordelijkheid voor andere bedrijfskundige zaken als automatisering, personeel, financiën en kwaliteitszorg. Ook facetten rondom zaken als procesoptimalisatie, lean six sigma, flow en QRM zijn haar niet vreemd.

Judith is pragmatisch en doortastend, en gepassioneerd in wat zij doet.

Met de groei van haar organisatie en de ruim 20-jarige ervaring als ondernemer kwam Judith ook in beeld bij andere organisaties. Zo is Judith als adviseur betrokken bij de verzelfstandiging van een divisie van Bosch en stond zij als bestuurslid aan de basis van de oprichting van de Federatie Paneelbouw, een branchevereniging voor bedrijven als Vekon. Naast haar dagelijkse werkzaamheden bij Vekon is Judith ook lid van de Raad van Commissarissen bij Rabobank Amerstreek.

In haar vrije tijd is Judith graag actief bezig en werkt aan haar conditie in de sportschool of op de golfbaan.

Judith Vermeulen op Social Media

Twitter icon Linkedin icon

Laatste berichten van Judith Vermeulen