Vekon BV logo. partner in productie
Nick Simonis

Nick Simonis

Nick Simonis studeerde Technische Bedrijfskunde aan de Hogeschool in Tilburg en Bedrijfswetenschappen aan de Katholiek Universiteit in Nijmegen.

Na afronding van zijn studie en werkzaamheden als project- en accountmanager in de automatiserings- en telecomindustrie werd hij in 2001 mede-eigenaar van Vekon.

Nick vormt sindsdien samen met zijn compagnon de directie van het bedrijf en is verantwoordelijk voor de technisch commerciƫle invulling.

Samen zetten zij de strategische lijnen uit van de organisatie waarbij Nick verantwoordelijk is voor marketing en verkoop en aansturing van de productie.

Vekon streeft naar een bijdrage aan het succes van de klant als verlengstuk van de productie van die klant. Men richt zich op het samenstellen en leveren van (elektro)technische besturingssystemen en gerelateerde modules.

Nick onderscheidt zicht door zijn vaardigheid om mee te kunnen denken bij de uitdagingen van zijn klant en aansluiting te vinden op alle niveaus van de klantorganisatie.

Kenmerkend is zijn continue streven om samen met klant, leveranciers en alle medewerkers een optimale prestatie te realiseren. Aandacht voor verbeteringen in de toeleveringsketen, promotie van de maakindustrie, klantgerichtheid en openheid zijn trefwoorden die Nick typeren.

Nick maakt graag muziek en is sociaal betrokken als bestuurder van een tweetal serviceclubs. Hij is sportief bezig op de tennis- of golfbaan. Daarnaast vervulde hij diverse vrijwilligersfuncties gedurende zijn 35-jarig lidmaatschap van de plaatselijke hockeyvereniging.

Nick Simonis op Social Media

Twitter icon Linkedin icon

Laatste berichten van Nick Simonis