Vekon BV logo. partner in productie

Directeur Judith Vermeulen in bestuur Federatie Paneelbouw

Federatie ElektrotechniekVekon maakt zich sterk voor de ontwikkeling van de paneelbouw in Nederland. Als bouwer van besturingskasten en-panelen hebben we ons daarom aangesloten bij de Federatie Elektrotechniek (FEDET).

Judith Vermeulen, directeur en mede-eigenaar van Vekon, heeft daarbij plaats genomen in het bestuur van de sectie Paneelbouw. Dit platform is gericht op het waarborgen van de kwaliteit van schakel- en besturingspanelen ter stimulatie en het behoud van de paneelbouw- én de maakindustrie in Nederland.

Inmiddels heeft de Federatie Paneelbouw haar eerste flyer uit gegeven met hierop meer informatie over de voornemens rondom kwaliteit, kennisvergaring, innovatie, normen en opleiding. De flyer kunt u hier downloaden.

FEDET is een toegankelijk platform om de ontwikkelingen in de technologie, regelgeving en markt te volgen. En u kunt via hen profiteren van collectieve voordelen, zoals op beurzen, het bijhouden van statistieken en overige markttrends. Bovendien zet de FEDET elektrotechniek op de agenda van overheden, opleidingsinstituten én opdrachtgevers zoals de bouw en de industrie. Want waar zouden we zijn zonder elektrotechniek…

Bekijk hier hun promotiefilmpje Natuurlijk Elektrotechniek !