Vekon BV logo. partner in productie

Next Level For Industry – Vekon als klantcase

“Next Level for industry” is de slogan van onze leverancier en gewaardeerde partner Rittal, die staat voor hun visie op de toekomst van de industriële productie.

Vekon Next level for industry

Met het einddoel van hun relaties voor ogen, biedt Rittal producten en diensten voor efficiëntievoordelen bij paneelbouwers als Vekon, waar klanten steeds meer vragen om mee te delen in risico’s en verantwoordelijkheden rondom ontwikkeling en productie van besturingskasten en -panelen.

Samen met Rittal delen we vanuit Vekon graag onze kennis en kunde. Hoe kunnen we efficiënt en effectief, nu en in de toekomst, aan de vraag van onze klant uit de maakindustrie tegemoet komen en een bijdrage leveren aan het behoud van de productie in ons land?

Dat vinden wij ook belangrijk voor de stimulans van onze economie gericht op elementen als concurrentiekracht en het niveau van de technische opleidingen in Nederland.

Onder de kop ‘Minder fouten en kortere doorloop. Wat kunt u leren van Vekon?’ presenteert Rittal de ontwikkelingen bij ons bedrijf van de afgelopen jaren als klantcase.

Directeur Judith Vermeulen vertelt wat ‘Next Level for industry’ voor u kan betekenen op het gebied van procesoptimalisatie op de werkvloer, de noodzaak en praktische invulling van ketenoptimalisatie en het belang van “total cost of ownership”.

Daarnaast presenteert Rittal op de website een infographic die toont waar verbeterpunten binnen de paneelbouw liggen en waar we bij Vekon reeds aan werkten. De whitepaper ‘Efficiënter werken start met een goede basis‘ geeft daarbij ook voor u praktische handvatten.

Lees meer over onze klantcase via deze link: nextlevel4industry