Vekon BV logo. partner in productie

Vekon en ES Elektro: Co-creatie in optima forma

   

Kennis delen, ketengericht denken en een goede samenwerking met klanten en toeleveranciers staan bij Vekon Technische Assemblage hoog in het vaandel. Het zijn voorwaarden om productieprocessen of delen daarvan te optimaliseren, kostenbesparingen voor de eindklant te realiseren en samen succesvol te zijn. Immers, ook in de maakindustrie geldt dat bundeling van krachten leidt tot een meerwaarde die groter is dan de som der delen.

Co-creatie verhoogt klantentevredenheid

De co-creatie tussen Vekon en Itsme/ES Elektro is een mooi voorbeeld van hoe kennis delen, ketengericht denken en samenwerken in de maakindustrie kan leiden tot succes. Geheel volgens het waardemodel van Treacy Wiersema, streven beide bedrijven naar Customer Intimacy: de klanten staan centraal en de focus ligt op maatwerk en lange termijnrelaties.

Itsme/ES Elektro en Vekon bieden oplossingen die precies aansluiten op de behoeften van de klant en bieden ondersteuning door werk en zorgen uit handen te nemen. Samen bedenken ze constructies om processen dusdanig te organiseren en in te richten dat de totale directe en indirecte kosten van een product of proces voor de eindklant naar beneden gaan.

Co-creatie in optima forma, met als einddoel de tevreden klant. Meer lezen? Klik hier op Signaal, Kennismagazine voor de industriƫle markt of bel ons: +31 (0) 162 671 165