Vekon BV logo. partner in productie

Vekon levert bijdrage aan Inspiratie-evenement voor Paneelbouwers

De Smart-industry formule: ‘Denk groot, Doe klein, Start nu !’

De paneel­bouw is een industrie­tak die te maken heeft met lagelonen­concurrentie en vergrijzing. Maar onze sector zit niet bij de pakken neer, getuige het nieuwe initiatief Next Level for Industry.

Link Magazine-cover Inspiration Event

Eind mei vond onder deze vlag in Amersfoort een inspiratie-evenement plaats voor paneel­bouwers. Gebaseerd op onze ervaringen rondom werkplaats- en proces­optimalisatie in de toeleverings­keten mocht Judith Vermeulen, directeur van Vekon, een bijdrage leveren aan deze unieke bijeenkomst.

Next Level for Industry is een initiatief van EPLAN (engineerings­software), Cideon (SAP PLM integratie met CAD) en RITTAL (Modulaire kast­systemen met toebehoren). Zij promoten een geïntegreerde benadering van ontwerp en productie voor de paneel­bouw.

Met de Next Level for Industry -aanpak worden maatwerk­oplossingen tegen massa-productie­prijzen mogelijk. De belofte volgens ‘Smart Industry’.

Via onderstaande koppeling gaat u door naar Link-Magazine met daarin op pagina 50&51 een verslag van deze bijzondere bijeenkomst:

issuu.com/henjuitgevers.nl/docs/link_03-16.2

Pagina voorbeeld van het Link magazine artikel over Vekon BV.