Vekon BV logo. partner in productie

Werken bij Vekon

Vekon is een technisch assemblagbedrijf gespecialiseerd in het klant specifiek en efficiƫnt samenstellen van elektrotechnische besturingen en modules. Dat doen we door toepassing van moderne productietechnieken en aandacht voor innovatie.

Deze besturingssystemen en -modules worden door ons vaak uit voorraad of met hele korte doorlooptijden geleverd. Dat vraagt om zeer betrokken, flexibele en vakbekwame medewerkers met technische affiniteit. Klant- en resultaatgerichtheid staan bij ons voorop.

Het Vekon medewerkersteam.

Door groei van onze onderneming hebben wij een vacature voor een;

LEERLING MONTEUR TECHNISCHE ASSEMBLAGE

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het samen met je collega’s volgens tekening en werkinstructie samenstellen en testen (controle op uitvoering, maatvoering en functionaliteit) van elektromechanische modules.

Je bent nauwkeurig en werkt graag zelfstandig, beheerst de Nederlandse taal en bent handig in het gebruik van gereedschappen. Je vindt het niet erg om repeterende werkzaamheden uit te voeren, toont graag initiatief ter verbetering van kwaliteit en efficiency en je hebt een oplossingsgerichte instelling.

Herken je je in dit profiel, ben je tussen de 17 en 25 jaar, op zoek naar een uitdaging en heb je passie voor elektrotechniek, neem dan eens contact met ons op. Het betreft een fulltime functie met uitzicht op een vast dienstverband in een prettige omgeving. Je zult je bij ons bedrijf thuis voelen. Vergoeding conform CAO Kleinmetaal.

Wij stimuleren medewerkers om ook in zichzelf te investeren en bieden daarvoor de mogelijkheid tot het volgen van cursussen en opleidingen.

Vekon is een SBB erkend leerbedrijf.

Als erkend SBB-leerbedrijf zijn we naast ervaren krachten ook altijd op zoek naar jonge en gedreven bedradingsmonteurs c.q. panelenbouwers.

Bel voor meer informatie +31 (0)162 67 11 65 of stuur een e-mail met curriculum vitae naar: judith.vermeulen@vekon.nl